Előfizetői tartalom

Tolongtak a kkv-k az új kedvezményes hitelekért

Portfolio
Rendkívüli érdeklődés jellemzi a nyár végén indult új, a hazai kis- és középvállalatokat segítő hitel- és lízingprogramot. A Széchenyi Kártya Program MAX különböző termékeire 2022. október 18-ig több mint 13 ezer hitelkérelmet fogadtak be 575 milliárd forintot meghaladó értékben a Programban részt vevő hitelintézetek – számolt be Krisán László, a programot irányító KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója.

Abban nincs meglepetés, hogy a kis- és középvállalkozások elsősorban mindennapi finanszírozási gondjaikat igyekeznek megoldani az olcsó, évi 0,5-3,5 százalékos kamaton hozzáférhető kölcsönök segítségével - a befogadott hitelkérelmek 76 százaléka a likviditási típusú Széchenyi Kártya termékre vonatkozik. A legnépszerűbb a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX, amelyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés