Előfizetői tartalom

Teljesen átalakulhat a bankrendszer: íme a forgatókönyvek

Portfolio
Miközben folyton változó és kiszámíthatatlan világunk különféle kihívásai felforgatják a pénzügyi szektort, a banki vezetők a bankok változó szerepét vizsgálják egy korábban soha nem tapasztalt versengéssel bíró piaci környezetben. Hogy mit tartogat a jövő a banki világ számára és hogyan tudnak megfelelni az előttük álló próbatételeknek? – ezeket a kérdéseket vizsgálja az Economist Impact, új, a SAS által Banking in 2035: Three Possible Futures címen megjelent tanulmánya, amely a jövő három lehetséges forgatókönyvét mutatja be.

„A bankok számára adott a lehetőség, hogy nemcsak a globális gazdaságot, hanem az egész emberiséget felemeljék” – mondta Alex Kwiatkowski, a SAS globális pénzügyi szolgáltatásokért felelős igazgatója – „A technológia és az innováció tudatos felkarolásával a bankok egy célorientáltabb utat nyithatnak meg, ahol a nagyobb jó és a jövedelmezőség kéz a kézben jár....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés