Előfizetői tartalom

Elértük az őrület határát, mindenki kamattámogatott hitelért áll sorba

Egekbe szöktek a hitelkamatok, ezért nagy szükség van most a vállalkozások számára az államilag kamattámogatott hitelekre, ezért is folytatja a kormány a Széchenyi Kártya programot - mondja Krisán László lapunknak. A KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója elárulta, a Széchenyi Kártya programban az alapvető hitelpaletta január elsejével sem változik, a kezelési költség eltűnésével pedig még a tervezett 5%-os kamat ellenére is csökkenhet a hiteldíj. A programban lesz folyószámlahitel, forgóeszközhitel, beruházási hitel, ugyanakkor egyes szektorokat speciális, többlettámogatott termékekkel szolgálnak ki, és folytatódik a mikrohitel konstrukció is, illetve egy lízingtermék kidolgozása jelenleg is zajlik. Elmondása szerint óriási rohamot tapasztalnak most a hitelekért, naponta 6-700 vállalkozás érkezik a KAVOSZ irodáiba.

Minek köszönhető, hogy már október közepén bejelentették a Széchenyi Kártya Program 2023-as folytatását? Eddig mindig az aktuális félév legvégéig kellett várniuk a vállalkozásoknak a bejelentésre. December 31-ig van idő arra, hogy a különböző projektprogramokra a költségvetés kötelezettségeket vállaljon. Most is december végével fog fordulni az év, a 2023-as termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés