Előfizetői tartalom

Nálunk nem lesz szigorítás, már készülnek az új kedvezményes hitelek (Interjú)

Makrogazdasági szempontból feltétlenül rosszabb lesz a következő néhány negyedév, ennek ellenére az EXIM nem vár a hitelkeresletben jelentősebb visszaesést, ugyanis épp olyan hitelekkel készülnek, amelyek ebben a válsághelyzetben segítséget jelenthetnek az exportőröknek – mondta el a Portfolio-nak adott interjújában Kisgergely Kornél, az EXIM új vezérigazgatója.

Új vezérigazgatót és tulajdonosijog-gyakorlót kapott azEXIM a választások után. Korszakváltást is jelent ez a banknál, vagy a korábbi gyakorlat zökkenőmentes folytatását ígéri? Az említett két változás egybeesett egy nagyon drámai fordulattal, amely a magyar gazdaság kilátásaiban következett be, és mindenképpen egy új korszakot fog jelenteni az EXIM életében. A jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés