Előfizetői tartalom

Ennyit emelt a Lloyds Nagy-Britanniában a dolgozói fizetésén

Portfolio
Nagy-Britannia legnagyobb hazai bankja, a Lloyds legalább 2000 font béremelést ajánlott a brit alkalmazottaknak - mondta a Reutersnek egy, a tárgyalásokra rálátó forrás. A pénzinézetek és az alkalmazottak az egész szektorban most kezdik meg az éves bértárgyalásokat, amelyek majd a bérköltségek jelentős emelkedését eredményezhetik.

A Lloyds 2000 fontos, vagy 5%-os fizetésemelést ajánlott a dolgozóknak - amelyik nagyobb -, de legfeljebb 5000 fontot, az Unite szakszervezet szerint. A bank emellett 2023 áprilisától új, 21 200 fontos teljes munkaidős minimálbért vezet be. A Lloyds szerint a bérajánlat jövőre 8-13%-os emelést jelent az alacsonyabb fizetési osztályokban dolgozó 43 000 alkalmazott számára, hozzátéve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés