Előfizetői tartalom

Rendkívüli közgyűlésen döntenek az MKB és a Takarékbank összeolvasztásáról és a névváltoztatásról

Portfolio
Szeptember végén jelentették be, hogy 2023 májusától MBH Bank Nyrt.-ként fog működni a Budapest Bankot idén tavasszal, a Takarékbankot pedig jövő tavasszal magába olvasztó MKB Bank. A keddi piaczárás után meghirdették a beolvasztásról döntő rendkívüli közgyűlést is. A közzétett dokumentumok szerint a törvényi megfelelés érdekében egy 3,2 milliárd forintos tőkeemelésre is sor kerül, emellett az egyesülési terv tervezetének dokumentumai is megjelentek.

A közgyűlés A rendkívüli közgyűlés időpontja: 2022. december 09. 09:00 óra Helyszín: MKB Bank Nyrt. Székháza (1056 Budapest, V. Váci u. 38.), Földszint 24-es tárgyaló A közgyűlés megtartásának módja: Microsoft Teams értekezlet (videókonferencia) és személyes megjelenés. A meghirdetett napirendi pontok Döntés a Társaság alaptőkéjének felemeléséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés