Előfizetői tartalom

Lakásfelújítási támogatás: már csak néhány heted maradt, le ne csússz az állami milliókról!

Palkó István
Jelen állás szerint idén december 31-éig kérelmezhetik a 25 év alatti gyermekkel rendelkezők a 3 millió forintig igénybe vehető otthonfelújítási támogatást. Bár sokan látnák szívesen a piacon a lakossági energiahatékonysági beruházások további ösztönzését a támogatás célzottabbá tétele mellett, a kormány egyelőre nem nyilatkozott meg az esetleges hosszabbításról. Aki nem akar kockáztatni, annak érdemes mielőbb begyűjtenie a felújítás összes számláját és a támogatás igényléséhez szükséges összes igazolást. Hiánypótlásra januárban is lesz még lehetőség, újbóli igénylésre viszont már nem biztos, a hibák elkerülése tehát rendkívül fontos, ebben próbál segíteni mostani cikkünk.

Igénylési feltételek 2021. január 1-jétől 2022. december 31-éig akár 3 millió forintot is felvehetnek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket nevelnek, és felújítják a lakóingatlanjukat. Széles körben ismertek a feltételek, az alábbiak talán ezek közül a legfontosabbak: legalább egy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái