Előfizetői tartalom

600 ezer hitelszerződésnél jár a 30 éves Garantiqa

Portfolio
A Garantiqa mára a hazai kkv-finanszírozás meghatározó szereplője lett, és minden harmadik kkv-hitel mögött ott áll a kezességvállalásával.  Piaci részesedése megközelíti a 40 százalékot – közölték a garanciaintézmény 30 éves fennállásáról megemlékező szerda esti sajtóeseményen, amelyen Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter több fontos bejelentést is tett.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt-t 1992-ben a magyar állam, a legjelentősebb hazai kereskedelmi bankok, takarékszövetkezetek, és néhány vállalkozói érdekképviseleti szövetség alapította abból a célból, hogy készfizető kezesség (garancia) vállalásával katalizátorként működjön közre a hazai kis- és középvállalkozások, valamint a munkavállalói résztulajdonosi program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés