Előfizetői tartalom

Meglepetés a Bank of Americától, de lefordult az árfolyam

Portfolio
A vártnál lényegesen jobb bevételi és egy részvényre jutó nyereségről szóló adatokat tett közzé a Bank of America ma a tavalyi negyedik negyedévről szóló gyorsjelentésében. A piaci elemzők által várt 24,3 milliárd dollár bevétel helyett 24,5 milliárdot, a 77 cent EPS helyett pedig 85 centet ért el a nagybank. A kedvező számokra reagálva kezdetben még erősödött a bank részvényeinek árfolyama a nyitás előtti kereskedésben, mostanra azonban 2,8%-os mínuszban tartózkodik.

A vártnál kedvezőbb bevételi és nyereségadatokat tett közzé a Bank of America a tavalyi negyedik negyedévről szóló gyorsjelentésében. A várakozásokat leginkább az egy részvényre jutó nyereség haladta meg jelentősebben, ahol az elemzők számaihoz képest 10%-nál is nagyobb volt az eltérés: A Bank of America negyedéves eredményei és a várakozások   tény ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés