Előfizetői tartalom

Esik a Goldman Sachs a gyorsjelentés után

Portfolio
A Goldman Sachs a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozóan 10,59 milliárd dolláros bevételről és egy 3,32 dolláros egy részvényre jutó eredményről jelentett, mindkét soron alulteljesítették az elemzői várakozásokat. A bank papírjai 1,8 százalékos mínuszban állnak a tőzsdenyitás előtti kereskedésben néhány perccel a gyorsjelentés közzététele után.

A Goldman tavalyi negyedik negyedéves egy részvényre jutó eredménye közel 40 százalékkal maradt el a Reuters elemzői várakozásában szereplőtől, míg a bevétel is 2,2 alacsonyabb lett, mint amire számítottak az elemzők. Az egy évvel korábbi azonos időszakhoz képest is csökkent a bevétel és az egy részvényre jutó eredmény: a bank 16 százalékkal alacsonyabb bevételről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés