FONTOS Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül
 
Előfizetői tartalom

Eltűnt a fiókok fele, mégis mi folyik a magyar bankoknál?

Egy évtized leforgása alatt a felére, 1600-ra csökkent a Magyarországon működő hitelintézeti fiókok száma. Az utolsó nagy fiókbezárási hullám tavaly lezajlott, eközben a nagybankok dolgozói létszáma nőtt, a szektor egészéé viszont csökkent. Az ATM-ek száma tavaly nem változott jelentősen, idén azonban nagy robbanás várható ebben az MNB új rendelete miatt. 2022 végi fiókszámukról, létszámukról és ATM-hálózatukról kérdeztük a legnagyobb kereskedelmi banki szereplőket.

Hitelezés 2023 Hasonló témák is terítéken lesznek a Portfolio Hitelezés 2023 konferenciáján, érdemes mielőbb regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Minőségi változások a bankok fizikai infrastruktúrájában A számszerű adatok ismertetése előtt érdemes kitérni az elmúlt évek fontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés