Előfizetői tartalom

Érkeznek a várva várt levelek az állami ingyenmilliókról - Mire kell figyelni, ha baj van?

Óriási roham volt tavaly év végén az otthonfelújítási támogatásért, hiszen a népszerű állami program igénylésének határideje néhány kivételtől eltekintve a többség számára december 31-ével lezárult. A MÁK beérkezési sorrendben dolgozza fel az igényléseket, múlt héten a december elején benyújtott igénylésekről érkeztek a határozatok és a hiánypótlási felszólítások. Az év végi igazgatási szünet miatt tolódtak az elbírálási határidők, és pár napot a MÁK is csúszhat a jelek szerint. Összeszedtük, mire kell figyelni a hiánypótlásoknál, mik a leggyakoribb hibák, és hogy mit tapasztaltunk a MÁK által nyújtott ügyintézési UX-et (azaz ügyfélélményt) tekintve.

Nagy roham volt 2021. január 1-jétől 2022. december 31-éig akár 3 millió forintot is igényelhetnek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket nevelnek, és felújították a lakóingatlanjukat. Egy tavaly december 22-ei kormányhatározat néhány esetben kivételt tett, és március 31-ig meghosszabbította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés