Előfizetői tartalom

Nem felejtettél el valamit? Több száz millió forint vár a gazdájára, és ez nem az ötöslottó

Bár a magas kamatkörnyezet miatt visszaesett irántuk a kereslet, még így is nagy népszerűségnek örvendenek a gépkocsinyeremény-betétek. Megvásárlásukkal nemcsak megtakaríthatunk, hanem esélyünk nyílik tárgyi nyeremények megszerzésére is. Jelenleg két pénzintézet, az OTP és a Takarékbank forgalmaz ilyen termékeket, őket kérdeztük meg a nyereménybetétek népszerűségéről.

Jelenleg két bank, az OTP és a Takarékbank kínál gépkocsinyeremény-betétet, előbbinél 5 (csak betétkönyv formájában elérhető), 10, 20 és 50 ezer forintos címletet válthatunk meg, míg utóbbinál 10, 20, 50, 100, 150, de akár 200 ezreset is. A betétekre kamatot is számolnak a bankok, ezt viszont nem fizetik ki a betéteseknek, hanem nyereményalapot képeznek belőle, ebből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés