Előfizetői tartalom

Megrohanták a magyar cégek a bankokat, már ki is merült a kedvezményes hitelprogram egyik része

Portfolio
Ahogy nemrég beszámoltunk róla, óriási az érdeklődés az EXIM új hitelei iránt. Az elmúlt közel egy hónapban mintegy 1100 milliárd forintnyi hiteligénylés érkezett, így az EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Forgóeszközhitelre szánt keret már ki is merült (erre 150 milliárd forintot allokáltak), a program feltételein változtatni kényszerül az EXIM.

Néhány feltétel változásával megy tovább a február 1-jével indult EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Program. Az energiaválságnak leginkább kitett magyar vállalatok támogatására létrehozott hitelcsomag keretein belül három különböző konstrukcióban nyílt lehetőség a rendkívül kedvezményes, fix kamatozású kölcsön megigénylésére. Az elmúlt közel egy hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés