Előfizetői tartalom

Kiderült, hogy lesz Magyarország vállalkozó paradicsom: egy dolgot biztosan nem lehet megspórolni

Portfolio
16. alkalommal rendezte meg a Neumann Technológiai Platform a Fintech Szalont, amely minden alkalommal a pénzügyi ágazat egy-egy kiemelkedő és a digitalizációban érintett kérdéskörét vizsgálja meg egy egyetemi kutatói előadás keretében és egy, vagy több szakértői prezentációban. A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi Tanszékének partnerségével megvalósult eseményen többek között szó esett arról, hogyan kapcsolódik be a felsőoktatás a hazai fintech ökoszisztéma működésébe.

Az előadásokat Szolnoki Szabolcs, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium technológiáért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Szolnoki a Gazdaságfejlesztési Minisztérium technológiával kapcsolatos terveit ismertette, amely két pilléren nyugszik: dereguláció és támogatás. A minisztérium támogatni fogja a startup kezdeményezéseket, folyamatosan várják az ötleteket,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés