Előfizetői tartalom

Bankválság: lakossági befektetők is buktak, javul a helyzet Amerikában

Portfolio
Veszélybe került Svájc pénzügyi reputációja azután, hogy a 167 éves Credit Suisse-t az egyik legnagyobb riválisának, a UBS-nek kellett megmentenie a csődtől egy svájci hatóságok által összeállított csomag részeként. A Bank of America felmérése szerint a globális befektetői bizalom 20 éves mélypontra zuhant, Ázsiában pedig lakossági befektetők buktak hatalmas összegeket a Credit Suisse AT1 típusú kötvényein. A bankválsággal kapcsolatos keddi híreink egy helyen!

2023. március 21. 18:57 Megosztás A svájci kormány bekeményített: nincs bónusz a Credit Suisse-nél A svájci kormány arra utasítja a Credit Suisse-t, hogy ideiglenesen függessze fel a bónuszok kifizetését, miután a pénzintézetet riválisa, a UBS...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés