Előfizetői tartalom

Nagy változás Magyarországon: új finanszírozási lehetőségeket kaptak a cégek

A jelenlegihez hasonló, magas kamatkörnyezet, infláció, növekvő költségek, csökkenő üzemi marzsok, csökkenő kockázatvállalási kedv által jellemzett környezetekben tapasztalataink szerint felértékelődnek a belső finanszírozási és a csoporton belüli finanszírozási megoldások a vállalatok körében. Az elmúlt években mindettől függetlenül is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a centralizált treasury funkciók, úgy mint a „cash-pooling”, „in-house banking”, és egyéb központi likviditásmenedzsment rendszerek és megoldások.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés