Előfizetői tartalom

Tényleg rablás folyik Magyarországon? Kiszámoltuk, miért kérik vissza a bankok a hitel dupláját

Sokszor felvetődik a kérdés, miért lehetséges az, hogy a bankok akár a felvett hitelösszeg dupláját is visszakérik, holott a kamat csak 8-10 százalék körül mozog. Bár észszerű lenne azt gondolni, hogy ilyenkor a hitel teljes költsége száz százalék, ami nem igazán van összhangban a kamattal, a valóságban ez a dolog nem ilyen egyszerű. Ebben a cikkben azt vesézzük ki, hogy mitől függ a hitelek teljes visszafizetendő összege, és miként tudjuk azt csökkenteni – még ha nem is mindig éri meg igazán.

Gen Z Fest 2023 Ha téged is érdekel, hogyan mozoghatsz tudatosabban és magabiztosabban a pénzügyeidben, gyere el a Portfolio május 10-i Gen Z Fest 2023 Konferenciájára, ahol diákként a jegyet 97%-os kedvezménnyel veheted meg! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Az elmúlt hónapokban megemelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés