Előfizetői tartalom

Az Ingenico felvásárolt egy fintechet, amely POS-terminállá alakítja a mobilunkat

Portfolio
Az Ingenico fizetési- és kártyaelfogadási szolgáltató bejelentette, hogy felvásárolja a szoftveres Point of Sale (SoftPOS) megoldások egyik vezető szolgáltatóját. A Phos szoftveres megoldásai bármilyen Android okoseszközt képesek fizetési terminállá alakítani, így lehetővé teszik a legtöbb érintésmentes kártyás fizetési szisztéma elfogadását egy mobilkészülék segítségével - írja az Ingenico a közleményében.

Financial IT 2023 A hazai elektronikus pénzforgalommal kiemelten foglalkozunk június 1-jei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A SoftPOS egyik fő felhasználási területe, hogy a kisvállalkozások és az egyéni vállalkozók számára lehetővé tegye az egyszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés