Előfizetői tartalom

Kezdődnek a banki gyorsjelentések, egyetlen dologra kíváncsi mindenki

Portfolio
Pénteken kezdődik az amerikai bankok gyorsjelentési szezonja, a négy legnagyobb hitelintézettől összesen csaknem 100 milliárd dollárnyi betét szivároghatott el az első negyedévben. Az első, a második és a harmadik számú dolog, amit nézni kell ebben a negyedévben, az a betétek, a betétek és a betétek - fogalmazott a Barclays elemzője.

Április 14-én, pénteken a JP Morgan, a Citigroup és a Wells Fargo teszi közzé gyorsjelentését, április 18-án, kedden a Bank of America és a Goldman Sachs, április 19-én, szerdán pedig a Morgan Stanley következik. Bár a Silicon Valley Bank és a Signature Bank márciusi csődje után az ügyfelek a nagybankokhoz kezdtek el átpártolni, az első negyedévben így is összesen csaknem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés