Előfizetői tartalom

Belenyúlna a kormány a CSOK-ba, itt a rendelet

Portfolio
Módosítaná a CSOK (családi otthonteremtési kedvezmény) egyes szabályait a kormány, a kormányrendelet tervezetét társadalmi egyeztetésre bocsátották tegnap este. Több technikai jellegű változtatás mellett fontosabb módosítás, hogy a rendelet megszüntetné azt a kizáró okot, ami a családi vállalkozások esetében nem engedi meg, hogy a vállalkozás székhelye utólag bejelentésre kerüljön a csokos ingatlanokba.

A tegnap este társadalmi egyeztetésre bocsátott kormányrendeletre 8 napon keresztül várják a véleményeket. A rendelet tartalmi összefoglalója szerint a következzőképpen módosulhatnak a szabályok: A módosítás célja, hogy megszüntesse azt a kizáró okot, ami a családi vállalkozásokesetében nem engedi meg, hogy a vállalkozás székhelye utólag bejelentésre kerüljön. Amódosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés