FONTOS Így lehetne megállítani Oroszországot - A háború elvesztése a legjobb, ami velük történhet
 
Előfizetői tartalom

Vegyesen teljesített a Goldman Sachs, hidegzuhany a befektetőknek

Portfolio
Az első negyedéves bevételek csaknem 5%-kal elmaradtak a várttól a Goldman Sachsnál, az egy részvényre jutó eredmény viszont csaknem 9%-kal felülmúlta a piaci konszenzust. Előbbi hidegzuhanyként érte a befektetőket, így a gyorsjelentés előtti +2%-kal szemben máris több mint 2%-os mínuszba került az árfolyam a nyitás előtti kereskedésben.

A társaság az első negyedévben mind a bevételek, mind az eredmény szempontjából rosszabbul teljesített, mint egy évvel korábban, miközben az egy részvényre jutó eredmény így is felülmúlta a várakozást. A befektetési bankoknak nem kedvezett a tőkepiaci bizonytalanság, hiszen visszavetette az ügyfélaktivitást. Az üzletágak többsége most gyengébben teljesített: a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés