Előfizetői tartalom

Tarolnak az áruhitelek: háromszorosra ugrott a kereslet az eMAG-nál

Portfolio
2023 első három hónapjában már annyi áruhiteles vásárlás valósult meg az eMAG-nál, mint tavaly 8-9 hónap alatt: a legtöbben okostelefont, laptopot és tévét vettek részletre,  a mosógép csak egy kicsivel maradt le a top 3-ból. Az már most jól látszik, hogy idén nem a 0% THM, hanem a minél hosszabb futamidő élvez prioritást: januártól március végéig ötből csupán két terméket vásároltak “ingyenhitelre”, ennél jóval népszerűbb a kamatos, de négy, három vagy két évre szóló részletfizetés. Tízből hét ügyfél online, három pedig személyesen az üzletben igényel áruhitelt - derül ki az eMAG közleményéből.

Hitelezés 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 4-ei Hitelezés konferenciáján. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés 2022 első negyedévében összesen vásároltak annyi terméket áruhitelre az eMAG-nál, mint idén csak február hónapban - 2023 első negyedévében megháromszorozódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés