Előfizetői tartalom

Kiderült, hol lehet az országban csak állami támogatásból lakást venni

MTI
Azokon településeken, ahol alacsonyabbak a lakásárak, az ingatlanvétel nagyobb részben fedezhető a lakásvásárláshoz kapcsolódó támogatások és kedvezményes hitelek - csok, falusi csok, Babaváró hitel - együttes igénybevételével - derül ki a Magyar Bankholdinghoz tartozó Takarék Jelzálogbank MTI-nek küldött csütörtöki elemzéséből.

 A Takarék Index elemzésében megvizsgálták, hogy az állami támogatások mekkora arányban fedezhetik egy ingatlan megvásárlását, ahol a falusi csok igényelhető (3170 település közül 2629). Két gyerek vállalása esetén 14 vármegyében - Fejérben, Tolnában, Baranyában és Zalában, valamint az összes keleti vármegyében - nem kell az állami támogatások mellett plusz forrás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés