Előfizetői tartalom

Erős falat tört át az OTP - Meddig emelkedhetünk?

A hét első kereskedés napján is nagy lendülettel tépik az OTP részvényeit, az elmúlt napok után azonban hamar kulcsfontosságú szintekhez érkeztünk a további emelkedés szempontjából, ezért megnéztük, hogy melyek lehetnek azok a technikai szintek, melyekre érdemes lesz figyelnie a befektetőknek a következő napokban.

Tovább szárnyal az OTP

Az OTP részvényei ma már 3,4 százalékos pluszban vannak, a mostani emelkedéssel együtt pedig már több mint százalékot emelkedett a bank részvényeinek árfolyama a múlt hét csütörtöki 9 650 forintos lokális mélypont óta pedig már 10 százalékot emelkedett a bank részvényeinek árfolyama.

otp

Emellett pedig az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is jóval átlagon felül alakul a forgalom, hiszen a kereskedés eddigi részében már több mint 4 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a bank részvényei.

forgalom

Minek köszönhető az emelkedés?

Az emelkedés elsősorban az alábbi fundamentumoknak köszönhető:

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés