Előfizetői tartalom

Hitelválság ide vagy oda, egyre többen érdeklődnek a személyi kölcsönök iránt

Portfolio
Egyre többen érdeklődnek a személyi kölcsönök iránt, az ügyfelek főleg a digitális megközelítést részesítik előnyben - derül ki a Portfolio csütörtöki Hitelezés 2023 konferenciájának panelbeszélgetéséből. A versenyt a digitalizáció és az árazás döntheti el, a jövőben pedig már az is lehetséges lesz, hogy a boltokban személyes megjelenéssel, akár pár perc alatt is áruhitelt vehessünk fel.

Berkes Tibor a nyílt bankolás lehetőségeiről és hatásairól adott elő a Portfolio csütörtöki Hitelezés 2023 konferenciáján: A nyílt bankolás többféleképpen járulhat hozzá a hitelezéshez: egyrészt az ügyfelek meg tudják osztani az adataikat a hitelezővel, másrészt pedig a pénzintézetek is automatikusan be tudják gyűjteni az információkat. Ez az ügyfél és a hitelnyújtó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés