Előfizetői tartalom

Itt a bankválság újabb áldozata? Nagy erőkkel keresi a vevőket egy megtépázott Los Angeles-i bank

Portfolio
A PacWest, egy regionális Los Angeles-i bank csütörtökön közölte, hogy több potenciális partner és befektető is megkereste, és hogy ezek a tárgyalások folyamatban vannak, mivel továbbra is vizsgálja a részvényesi érték maximalizálásának lehetőségeit. A bank részvényei tegnap 50 százalékkal estek a zárás utáni kereskedésben, miután napvilágra kerültek a bank eladásáról szóló híresztelések  – írja a Reuters.

Szerdán késő este a PacWest lett a legutóbbi bank, amely a bankrendszerben fellépő zavarok miatt pénzügyi mentőövet keresett. A részvényei 50 százalékkal estek a zárás utáni kereskedésben, miután bizonyos jelentések szerint a bank egy esetleges eladás stratégiai lehetőségét vizsgálja. A tőkeemelés és a potenciális eladás azután jöttek szóba, hogy a márciusban bejelentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés