Előfizetői tartalom

Mi lesz a bankokkal és a hitelezéssel Magyarországon? Kiderült a Portfolio konferenciáján

Portfolio
A piaci hitelezés pangása ellenére rekordszintű érdeklődés mellett zajlott csütörtökön a Portfolio hibrid (offline és online) Hitelezés 2023 konferenciája a magyar bankszektor és hitelpiac legfontosabb szereplőinek részvételével. A lakossági hitelezésben nem számítanak gyors fordulatra a szereplők, a vállalati hitelezés azonban az állami hitelprogramoknak köszönhetően tűrhető dinamikát mutathat, miközben a bankszektor az állami terhek ellenére rendkívül stabil. Ebben a cikkünkben számoltunk be a nap folyamán elhangzott legérdekesebb előadásokról és panelbeszélgetésekről.

2023. május 04. 17:03 Megosztás Új időszakba léptünk: tartós infláció és lassú felzárkózás vár Magyarországra A forint reálfelértékelődésére, hiteles inflációs politikára, szigorú és következetes kamatpolitikára, a gazdaság hatékonyságnövelésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés