Portfolio signature

Mutatjuk, milyen volt a Portfolio Hitelezés 2023 konferenciája

Portfolio
Megtartotta a Portfolio az idei Hitelezés konferenciáját, a nap folyamán rengeteg szakmai előadást és beszélgetést hallgathatott meg a közönség, a szünetekben pedig volt lehetőség a networkingre is. A programok végeztével pezsgős koccintással és kötetlen beszélgetéssel lehetett kipihenni a nap fáradalmait. Fotókkal mutatjuk, milyen volt a Portfolio Hitelezés 2023 konferenciája.

A rendezvény hibrid formában került megrendezésre, azaz offline és online is követni lehetett. Személyesen több mint 350 szakmabeli és más érdeklődő hallgatta az előadásokat.

kép0

A Portfolio összesen 11 előadással és 9 kerekasztal-beszélgetéssel készült. Többek között szó volt a szabályozók elvárásairól, a szektor kihívásairól és jövőjéről, a tőkebefektetésekről, a vállalati hitelezésről, a digitalizációról, a lakáscélú hitelekről és személyi kölcsönökről, valamint makrogazdasági kérdésekről is. A panelbeszélgetéseken számos szakember, köztük vezetők is ismertették az álláspontjaikat.

kép1

A nyitóelőadást Nagy Márton, a kormány gazdaságfejlesztési minisztere tartotta meg, aki egyebek mellett a hitelezés problémáiról, az állami hitelprogramok hatásairól és a magyar gazdaság helyzetéről beszélt.

Kedves Olvasónk!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2 490 forint. Az éves előfizetés díja 29 845 forint. Ha még nincs előfizetésed, az alábbi gombra kattintva könnyedén és gyorsan csatlakozhatsz a Signature előfizetői programunkhoz.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések