FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Nagy Márton üzent Csányi Sándornak

Portfolio
Csányi Sándor OTP-vezér már több ízben kritizálta a kormány által bevezetett kamatstopot, legutóbb a bank éves közgyűlése után nevezte "teljesen értelmetlennek" az intézkedést. Erre reagálva most megszólalt Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, aki az Indexnek nyilatkozva azt mondta, "Csányi Sándor örüljön a kamatstopnak, ennek hiányában sokkal roszabb lenne a helyzet".

A kamatmarzs jelentős csökkenésével szembesültünk az elmúlt évben és ez folytatódik, reméljük, hogy a teljesen értelmetlen kamatsapka kivezetésre kerül és 2023 már jobb lehet. Ezek Csányi Sándor szavai, amelyek az OTP éves rendes közgyűlése során hangzottak el. A bankvezér nem első alkalommal kritizálta a kormány intézkedését, tavaly szeptemberben a 60. Közgazdász-vándorgyűlésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés