Előfizetői tartalom

Új elnökséget választott a Magyar Bankszövetség, Jelasity Radován maradt az elnök

Portfolio
A Magyar Bankszövetség megtartotta éves rendes testületi ülését, amelyen általános tisztújítást tartott, így új elnökséget, felügyelő- és etikai bizottságot választott. Varga Mihály pénzügyminiszter és Kandrács Csaba MNB-alelnök is részt vett az eseményen, a pénzügyminiszter az extra terhek tervezett jövő évi kivezéséről is beszélt, az elmondottakról itt számoltunk be.

Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 04. Megszólaltak a bankvezérek: látszik már fény az alagút végén? A Magyar Bankszövetség tagsága az általános tisztújítás keretében a következő három évre az alábbi összetételű vezető testületeket választotta meg: Elnökség (címlapképünkön): Elnök: Jelasity Radován (Erste Bank Hungary Zrt.), Alelnök: Becsei András (OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés