Előfizetői tartalom

Széchenyi Kártya: ismét megszólalt a GFM, mindenkit megnyugtatnak

Portfolio
Reagált a Gazdaságfejlesztési Minisztérium a Széchenyi Kártya Programban résztvevő pénzintézetek kamattámogatásának jelentős késlekedéséről szóló információkra: a közlemény szerint a támogatói okiratok kiállítása folyamatos, a kifizetések pedig ütemezetten zajlanak, 2023 júniusának végéig pedig minden intézmény megkapja a neki járó összegeket.

Mint ahogy arról hétfő reggel mi is beszámoltunk, információink szerint bizonyos esetekben már 500 napja nem kapták meg a nekik járó kamattámogatást a Széchenyi Kártya Programban résztvevő hitelintézetek. Az állam késedelmes fizetése korábban is jellemző volt, krónikussá viszont akkor vált, amikor ez a feladat a korábbi Ipari és Technológiai Minisztériumtól (ITM) a fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés