Előfizetői tartalom

Rákapcsol a költségcsökkentésekkel a Goldman Sachs

Portfolio
A Goldman Sachs ügyvezető igazgatóit arra szólították fel, hogy még fájdalmasabb lépéseket tegyenek a költségcsökkentés érdekében, mivel a cég 1 milliárd dolláros kiadáscsökkentését fel akarja gyorsítani a felsővezetés. Ha eközben a bevételek nem térnek vissza, idén még több alkalmazott elbocsátására lehet számítani. A bank szeptember óta már 3700 dolgozójától vált meg - írja a Reuters.

Új intézkedés a banknál, hogy a felsővezetőknek mostantól alá kell írniuk a kiadásokat, az utazások során pedig több ügyféllel kell találkozniuk az alkalmazottaknak. Az ügyvezető igazgatók is kapnak költségvetési csökkentési célokat, és felelősséget vállalnak azok teljesítéséért. A Goldman Sachs vezetősége egyre pesszimistább a gazdasági fellendüléssel és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés