Előfizetői tartalom

Hétfőn hivatalosan létrejön a svájci gigabank - Van ok az aggodalomra?

Portfolio
Sergio Ermotti, az UBS vezérigazgatója szombaton igyekezett megnyugtatni Svájcot az újonnan létrehozott bankóriással kapcsolatban, a korábbi rivális Credit Suisse történelmi jelentőségű felvásárlását követően. A Tages-Anzeiger című svájci lapban megjelent véleménycikkében Ermotti hangsúlyozta, hogy az UBS és a svájci pénzügyi központ kilátásai jobbak, mint valaha, annak ellenére, hogy a közvélemény aggódik az egyesített bank mérete miatt. Az 1,6 ezer milliárd dolláros együttes mérleggel és 120 ezer fős létszámmal rendelkező bankok integrációjának részletei egyelőre nem teljeskörűek, mivel az ügylet hivatalos lezárására hétfőn került sor.

A UBS vezérigazgatója, Sergio Ermotti nemrégiben igyekezett megnyugtatni Svájcot az újonnan alakult bankóriással kapcsolatban, amely a korábbi rivális Credit Suisse történelmi jelentőségű felvásárlásával jött létre, számol be róla a Reuters. A Tages-Anzeiger című svájci lapban megjelent véleménycikkében Ermotti kijelentette, hogy az UBS kilátásai jobbak, mint valaha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés