Előfizetői tartalom

Átalakul az MBH Bank felsővezetése, három személyi változást jelentett be a pénzintézet

Portfolio
A fúziós folyamat lezárultával, a változó szakmai és üzleti hangsúlyoknak megfelelően az MBH Bank Nyrt. felsővezetése is átalakult: mostantól Egerszegi Ádám általános vezérigazgató-helyettesként, Bakonyi András kockázatkezelési vezérigazgató-helyettesként, Puskás András pedig önkormányzati kiszolgálásért, egyházakért, ESG és fenntarthatóságért, kommunikációért és államigazgatási kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját az MBH Banknál - közölte a társaság.

Egerszegi Ádám, transzformációért és operációért felelős vezérigazgató-helyettes általános vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját, megtartva eddig feladatköreit ezentúl az elnök-vezérigazgató által számára delegált további feladatokkal bővült hatásköre. Egerszegi Ádám 1997-ben szerzett közgazdász diplomát a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, melyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés