Előfizetői tartalom

Csőstül jönnek a változások a fizetéseknél: napokon belül jön az 1000 forintos alapszámla

Portfolio
Jövő februárban jön az ingyenes QR-kódos, az NFC-s és a deeplinkes átutalás minden banki ügyfél mobilappjában, illetve a fizetési kérelmek fogadása is kötelező és ingyenes lesz a bankoknál ettől az időponttól fogva - hangzott el az MNB Pénzforgalmi Jelentését bemutató eseményen. Az azonnali fizetések felső határát 20 millió forintra emelik idén szeptembertől, július 1-jétől pedig jön az 1000 forintos alapszámla.

Banking Technology 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 7-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Luspay Miklós, az MNB igazgatója mutatta be az MNB Fizetési Rendszer Jelentésének fontosabb üzeneteit, az elmúlt egy év fontosabb fizetési trendjeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés