FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

Háromszorosára növeli a kormány a 0%-os hitelprogram keretét

Portfolio
A kormány több mint háromszorosára, összesen 313 milliárd forintra növelte a KKV Forgóeszköz Hitelprogram keretösszegét annak érdekében, hogy a vállalkozások a lehető legszélesebb körben hozzájuthassanak a jelentős segítséget nyújtó forráshoz – közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára, Lóga Máté. A szerződéskötésnek 2023. július 31-ig meg kell történnie.

A hitelprogram keretében a cégek ügyletenként minimum 5 millió, maximum 150 millió forintra pályázhattak nagyon kedvező feltételekkel. A hitelprogramra főként mikro- és kisvállalkozások nyújtottak be kérelmet, legnagyobb számban a kis-, és nagykereskedelemi, a feldolgozóipari és az építőipari ágazatokból. A program keretében eddig több mint 3 ezer ügyfél részére, 210...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés