Előfizetői tartalom

Kiderült, melyik szektor használta ki leginkább a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogramot

Portfolio
94%-os kihasználtságon áll a kormány Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram forgóeszköz-hitelkerete, azaz a forrás túlnyomó része elapadt - derül ki a Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleményéből. Az adatokból az is kiderült, hogy a szerződött ügyfelek közel kétharmada a mikro- és kkv szektorhoz tartozik, a legtöbben pedig a feldolgozóiparból éltek a lehetőséggel.

A Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram keretében június végéig 2.174 hitelkérelem érkezett, 1.231 Mrd forint értékben, amelyből 579 Mrd forint beruházási- (lízinggel együtt), 652 Mrd forint pedig forgóeszköz-hitelkérelem volt. Az 1.000 Mrd forintos Hitelprogram keretében a jóváhagyott hitelek 839 Mrd forintot, a szerződött hitelek 641 Mrd forintot érnek el, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés