Előfizetői tartalom

Tovább esik az OTP – Mi áll a háttérben?

Az elmúlt napokban a 12 000 forintos zóna körül elfogyott a lendület az OTP március óta tartó emelkedésében. A technikai kép mellett azonban van fundamentális oka is a mostani esésnek, a profitrealizálási kör kezdetét követően pedig egyből fontos szintek közelébe esett a jegyzés, így megnéztük, hogy melyek lehetnek azok a legfontosabb technikai szintek, melyekre érdemes figyelnie a befektetőknek.

Esik az OTP

Az OTP részvényei a mai napon már 2 százalékos mínuszban vannak, miután a nemzetközi piacokhoz hasonlóan az elmúlt napokban a magyar tőzsdén is egy kisebb profitrealizálás vette kezdetét.

A mai eséssel együtt ugyan már több mint 5 százalékot esett az árfolyam a június 15-i 12 185 forintos csúcshoz viszonyítva, de az idei évet tekintve továbbra is 14 százalékos pluszban vannak a bank részvényei,

a márciusi 9 482 forintos lokális mélyponthoz viszonyítva pedig közel 25 százalékos az emelkedés mértéke.

Miért esik az OTP?

  • A magyar tőzsdén is profitrealizálás kezdődött
  • Melyek a kulcsfontosságú támasz és ellenállás szintek?
  • Milyenek a kilátások?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés