Előfizetői tartalom

Fejenként 40 ezer forintnyi osztalékot kapnak az Erste magyar dolgozói

Portfolio
Összesen közel 120 millió forint extra juttatásban részesültek idén az Erste magyarországi munkavállalói, miután az osztrák pénzintézet részvényenként 1,90 eurós osztalék kifizetéséről döntött a közgyűlésén. A tavaly meghirdetett munkavállalói részvényprogram óta a bank dolgozóinak négyötöde kapott értékpapírokat - derül ki a hitelintézet közleményéből.

A részvényprogramban az elmúlt évben az Erste magyarországi munkavállalóinak közel 80 százaléka vett részt. Közülük rendkívül sokan éltek az extra részvényvásárlás lehetőségével is. Az ő befektetésük értéke – a bank részvényárfolyamának emelkedése miatt – már most 40 százalékkal nagyobb, ám a program értelmében ehhez a többlethez még nem juthatnak hozzá....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés