Előfizetői tartalom

Lakossági és vállalati pénzügyek – Milyen hiteleink lesznek 20 év múlva?

Portfolio
Miről fog szólni az életünk a pénzügyek területén 5, 10, 20 év múlva? Ezt járja körül Future of Finance 2023 konferenciánk a hitelezéstől a vagyonkezelésig, az életbiztosításoktól a vállalati pénzügyekig, az öngondoskodástól a jövő pénzéig. A pénzügyi szektor minden szegletéből várjuk a résztvevőket szeptember 20-án a fővárosi Marriott Hotelbe, hogy a napi teendőktől elszakadva, közösen álmodjuk meg pénzügyi jövőnket.

Idén 8 szekció izgalmas előadásai és panelbeszélgetései segítségével keressük a jövőt alakító pénzügyi trendeket a Portfolio szeptember 20-ai Future of Finance 2023 konferenciáján. Levonjuk a tavaszi pénzügyi turbulenciák tanulságait, elemezzük a bankszektor hosszú távú működésére és a róla szóló gondolkodásra gyakorolt hatásait. Bemutatjuk a (hiper)perszonalizáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés