Előfizetői tartalom

Letartóztattak egy férfit, aki adósságuk rendezése helyett 170 milliót lopott ügyfeleitől

MTI
Jogosulatlan pénzügyi tevékenység, sikkasztás és hamis magánokirat felhasználásának gyanúja miatt letartóztattak egy banki adósságrendezéssel engedély nélkül foglalkozó férfit. A jogász végzettségű férfi 16 ügyfelétől a hitelek lezárására, illetve kiváltására átvett összegeket is ellopta - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

A megalapozott gyanú szerint az internetes oldalakon hirdető kecskeméti férfi a Magyar Nemzeti Bank engedélye nélkül végzett ügyfelei számára pénzügyi szolgáltatást, díjazás fejében banki adósságok rendezését vállalta - írták a közleményben. Kiderült, hogy 16 ügyfelétől összesen csaknem 170 millió forintot vett át a hitelük lezárására vagy kiváltására, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés