Előfizetői tartalom

Megszólalnak a lakossági hitelezés vezető szakértői: egy esemény, ahol kiderül a pénzügyek jövője

Portfolio
Mi vár ránk a bankolásban és a lakossági hitelezésben a következő egy-két évtizedben? Mit hoznak a jogszabályi változások, mít ígér a viselkedésalapú hiperperszonalizáció, az end-to-end digitalizáció és az ügyféligények radikális megváltozása a lakossági pénzügyekben? Milyen lesz a jövő lakossági hitele? Hasonló kérdésekre adnak választ a Portfolio szeptember 20-án, szerdán esedékes Future of Finance 2023 konferenciáján a lakossági bankolás és hitelezés nagyágyúi, érdemes regisztrálni az eseményre!

Future of Finance 2023 Te se maradj le a Future of Finance 2023 konferenciáról, regisztrálj most! Információ és jelentkezés Várunk a pénzügyi szektor nagy találkozóján! Oszkó Péter, Rab Árpád, Jelasity Radován, Hegedüs Éva, Ginzer Ildikó, Keszthelyi Erik, Kovács Zsolt, Dietz Miklós – csupán néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés