Előfizetői tartalom

Eltűnhet a készpénz, de mi lesz helyette? Szerdán elmondják a szakértők, ne maradj le!

Portfolio
A digitális jegybankpénz vagy a piaci megoldások hozzák el a készpénz halálát? Netán egyik sem? Milyen jogszabályi változások, piaci stratégiák és befektetői döntések fogják meghatározni, mivel fizetünk 20 év múlva? Milyen lesz egyáltalán a jövő pénze és a jövő bankja? Hasonló kérdésekre adnak választ a Portfolio szeptember 20-án, szerdán esedékes Future of Finance 2023 konferenciáján a pénzügyi szektor nagyágyúi, érdemes regisztrálni az eseményre!

Future of Finance 2023 Még nem késő regisztrálni a szerdai Future of Finance 2023 konferenciára, nem érdemes lemaradni! Információ és jelentkezés Oszkó Péter, Rab Árpád, Jelasity Radován, Hegedüs Éva, Ginzer Ildikó, Keszthelyi Erik, Kovács Zsolt, Dietz Miklós – csupán néhány név azok közül, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés