Előfizetői tartalom

Szerdán lesz a vállalati pénzügyesek nagy találkozója, nehogy lemaradj!

Portfolio
Recesszió, magas hitelkamatok, száguldó működési költségek: hogy élik túl és hogy élik meg ezt a vállalatok Magyarországon? A legilletékesebbek, vagyis a pénzügyi és gazdasági vezetők szájából hallhatja a választ a közönség a Portfolio szeptember 20-ai, szerdai Future of Finance 2023 konferenciáján, amelyen külön szekciót szentelünk a credit management aktuális kérdéseinek is, sőt, a Magyarország legjobb CFO-jának járó díjat is átadjuk. Még nem késő regisztrálni!

Future of Finance 2023 Még nem késő regisztrálni a Portfolio szerdai Future of Finance 2023 konferenciájára, jelentkezz most! Információ és jelentkezés Oszkó Péter, Rab Árpád, Jelasity Radován, Hegedüs Éva, Ginzer Ildikó, Keszthelyi Erik, Kovács Zsolt, Dietz Miklós – csupán néhány név azok közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés