Előfizetői tartalom

Egy helyen a pénzügyi szektor nagyágyúi: az utolsó helyek még kiadók a konferenciára, ahol feltárul a jövő

Portfolio
Mi vár ránk a pénzügyek területén a következő egy-két évtizedben? Mit hoz a mesterséges intelligencia, a hiperperszonalizáció és az ügyféligények radikális megváltozása a pénzügyi szektorban? Milyen lesz a jövő pénze és a jövő hitele, a jövő befektetése és a jövő biztosítása? Hasonló kérdésekre adnak választ a Portfolio szerdán esedékes Future of Finance 2023 konferenciáján a pénzügyi szektor nagyágyúi, érdemes regisztrálni az eseményre!

Future of Finance 2023 Még nem késő jelentkezni a rendezvényre, várjuk regisztrációdat! Információ és jelentkezés Várunk a pénzügyi szektor nagy találkozóján! Oszkó Péter, Rab Árpád, Jelasity Radován, Hegedüs Éva, Ginzer Ildikó, Keszthelyi Erik, Kovács Zsolt, Dietz Miklós – csupán néhány név...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés