Előfizetői tartalom

MSCI: három dolog mutatja, ki lesz a legnagyobb nyertese az AI-forradalomnak

Portfolio
A mesterséges intelligenciának három fő pillérét lehet kiemelni a pénzügyi szektorban, de az már most látszik, hogy a generatív AI nagy nyertese ez a szektor lesz. A Portfolio Future of Finance 2023 konferenciáján Agod Attila, az MSCI AI-kutatási részlegének vezetője kiemelte: az, hogy egy természetes nyelvi interfészen lehet már a mesterséges intelligenciával beszélgetni, teljesen kinyitja az ember és a gép kapcsolatát.

Agod Attila, az MSCI ügyvezetője, az AI-kutatás vezetője előadásában a mesterséges intelligencia három pillérét emelte ki a pénzügyi szektorban. A generatív AI egyik nagy nyertese a pénzügyi szektor lesz. Agod AttilaMSCI, Executive Director, Head of AI ResearchAgod Attila pénzügyi modellező gépi tanulás háttérrel. 2023-ban csatlakozott újra az MSCI-hoz nyolc év AI mérnöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés