Előfizetői tartalom

Rengeteg készpénzt használnak a magyarok, de a jövő megoldásai változtathatnak a helyzeten

Portfolio
A magyarországi fizetési forgalom közel kétharmada készpénzben történik, de a jövőben a digitális jegybankpénz és az egyéb megoldások változtathatnak a helyzeten - derült ki a Portfolio Future of Finance 2023 konferenciájának panelbeszélgetéséből. A szakértők arra is választ adtak, hogy miért népszerűek Indiában és Kínában a digitális fizetőeszközök, és milyen szerepe lehet a kriptopénzeknek hazánkban.

A konferenciáról szóló egész napos tudósításunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 20. Forradalom vagy evolúció? Nagy változásokat ígérnek a pénzügyi szektor nagyágyúi A Portfolio IV./A szekciójának panelbeszélgetésében Szabó Dávid, a Decent Investments és a HOLD Alapkezelő portfóliómenedzsere, Szabó Livia Judith, a Moshulu Enterprise Partners alapítója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés