Előfizetői tartalom

Budapesten is ügyintéző nélküli, digitális okoskapszulát nyit az MBH Bank

Portfolio
Megnyílt az MBH Bank első budapesti digitális kioszkja: az Állatorvostudományi Egyetemen telepített okoskapszulában a hallgatók helyi ügyintéző személyes közreműködése nélkül, biztonságosan és kényelmesen tudnak számlát nyitni. A bank első körben tíz, a magyar FaceKom által fejlesztett digitális banki kioszkot telepít hazai egyetemeken. A tervek szerint a jövőben további banki termékekkel és szolgáltatásokkal bővül az egyetemi digitális kioszkok kínálata.

Dr. Barna Zsolt, az MBH Bank elnök-vezérigazgatója a digitális kioszk avatóünnepségén elmondta, hogy a fiatalabb korosztálynak más igényei, bankolási szokásai vannak: ők kevésbé a személyes jelenlétet, mint inkább a digitális ügyintézési lehetőségeket keresik. Hozzátette, hogy folyamatosan kutatják a bankolás jövőjét, és nyitottak az olyan innovációkra, amelyek megfelelnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés