Előfizetői tartalom

Dolgozói nyolcadát már elveszítette a Credit Suisse

Portfolio
A Credit Suisse az elmúlt egy évben jelentős létszámleépítést hajtott végre, a dolgozók közel 13%-a hagyta el a bankot. Alkalmazottainak száma június végére 33 968-ra csökkent, tavaly ugyanekkor még 38 908 volt ez - derült ki a bank pénzügyi jelentéséből. A létszámleépítés üteme 2023-ban felgyorsult, csak az év első felében több mint 4000-en távoztak.

Az UBS által felvásárolt társaság egyébként ma közölte, hogy jelentős veszteségei lehetnek a harmadik negyedévben, ami a UBS eredményeire is természetesen kihat: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 29. Nagy veszteségekre figyelmeztetett a UBS a bekebelezett Credit Suisse-nél A Credit Suisse egy nemrégiben közzétett pénzügyi jelentésében feltárta, hogy az elmúlt évben jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés